Pietarsaaren Tennishalli Oy hakee uutta yrittäjää tai hallimestaria

Tämä on Pietarsaaren Tennishalli Oy:n viesti:

Pietarsaaren Tennishalli on yleishyödyllinen yritys ja hallissamme pelataan tennistä, sulkapalloa, Pingistä ja Squashia. Hallissa on vapaata tilaa myös muulle toiminnalle tarvittaessa.

Haemme yrittäjää tai hallimestaria, joka vastaisi hallin päivittäisen toiminnan pyörittämisestä. Yrittäjä huolehtisi myös kahvilatoiminnasta ja mahdollisesta urheilutarvikemyynnistä.

Yrittäjä vastaisi hallin ajanvarauksesta ja koordinoisi toimintaa hallia käyttävien seurojen ja tahojen välillä. Hallin siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen kuuluu yrittäjän vastuulle.

Jos sinulla on ideoita ja energiaa hallimme toiminnan mailapelitoiminnan kehittämiseen, niin kuulemme mielellämme ajatuksiasi niihin liittyen. Siinä tapauksessa toivomme yhteydenottoasi ja kuulemme mielellämme ajatuksia konseptista hallin toiminnan osalta. Juuri sinä voit olla se henkilö, jota me etsimme.

Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen stefan.hedman@posti.com tai jos haluat lisätietoja ennen hakemuksen lähettämistä voit soittaa numeroon 0400562211.

Hakemukset tulee lähettää viimeistään 9.6.2024.