Midsommarturnering 25.6.2020

Resultat från midsommartennis torsdagen 25.6.2020 Alheda.

Vinnare Seppo Heino/Carl-Johan Strömberg.

I årets midsommarturnering deltog 6 par. Spelen startade måndagen kl. 17 och finalen var klar 20 . Vädret gynnade den traditionella midsommarturneringen i tennis som genomfördes i strålande väder. Termometern visade nära 30 grader. Tävlingen gick av stapeln på UPM tennisplanerna vid Alheda. Till finalen klarade sig paret Seppo Heino/Carl-Johan Strömberg och Per-Erik Nyrönen/Ulf  Käldström. Efter seg kamp vann Heino/Strömberg med 4-1. Bronsmatchen vann paret Stefan Hedman/Anastasia Polonskihh som vann paret Lars-Erik Strömberg/Martin Hedman 5-3.  Svetten rann och tennisplanerna var i toppenskick. Åskådarna fick valuta för pengarna. Coronakrisen reducerade deltagarantalet lite.